IEC Portal de publicacions > Botiga

Cerca ràpida
Títol Autor
Col·lecció Matèria
ISBN Any d'edició
Tipus de Publicació Criteri
 
 
 
 
Resultat de la cerca Registres 1 a 5 (5 registres en total)

Dioxines versus àcids omega-3 en el salmó : Un exemple de les complexitats del triangle salut-alimentació-química i d'intoxicacíons mediàtiques tan letals com els contaminants
-- Article --
 Autor/a: Canicio, Josep A.
 Matèria:   Aliments - Contaminació
Dioxines
Riscos per a la salut - Avaluació
Salmons
Aliments - Composició
Veure fitxa
Fitxa completa

El Residu: la taula periòdica dels aliments
-- Article --
 Autor/a: Mans i Teixidó, Claudi
 Matèria:   Aliments - Anàlisi - Investigació
Aliments - Composició
Veure fitxa
Fitxa completa

Hidrocarburs aromàtics policíclics en oli de sansa o de pinyolada d'oliva i altres aliments
-- Article --
 Autor/a: Vidal Carou, M. Carmen
 Matèria:   Riscos per a la salut - Avaluació - Espanya
Aliments - Toxicologia
Olis vegetals - Composició
Salut pública - Espanya
Hidrocarburs aromàtics policíclics (HAPc)
Veure fitxa
Fitxa completa

La Crisis de los alimentos y el pan: abordaje de los fenómenos químicos y sociales
-- Article --
 Autor/a: Echeverría, Agustina R. ; Oliveira Costa, Lorenna Silva ; Cristine dos Santos, Michelly
 Matèria:   Química - Experiments - Ensenyament
Pa
Aliments - Composició
Veure fitxa
Fitxa completa

Microestructura i propietats dels aliments
-- Article --
 Autor/a: Lluch, M. Àngels
 Matèria:   Microestructura
Aliments - Composició
Veure fitxa
Fitxa completa

Pàgina 1 de 1  
   Primera Anterior
Anar a la pàgina:
Següent Última

Dades de l´usuari/ària

Per a navegar pel portal necessiteu Mozilla o Microsoft Internet Explorer (recomanem la versió 5.0 o superior).
Amb altres navegadors i/o resolucions podria ser que visualitzéssiu incorrectament alguna de les pàgines del portal.